Zorgvuldig geselecteerd assortiment
24/7 persoonlijke ondersteuning
Betrouwbaar & veilig

De top 10 van styliste Eva van de Ven

De top 10 van styliste Eva van de Ven Je huis moet de plek zijn waar je jezelf in herkent en helemaal thuis voelt, dat staat op de eerste plaats in de interieurs van Eva van de Ven. Empathie en inlevingsvermogen ervaart ze dan ook als heel belangrijk. “Wat ik leuk vind in een interieur is als er een beetje spanning in zit. Hierdoor voelt het persoonlijk en niet te gelikt. We leven in een tijd dat alles gecombineerd mag worden, stijlen, materialen, vorm en kleur als het maar in balans is." Dit trekt Eva ook aan in een product. De inventiviteit, creativiteit, functionaliteit en dan nog mooi te combineren in je interieur. Hieronder vind je de top 10 producten en wanna haves van Eva bij Abel & Tosh.

Gepubliceerd

2. Plaid Native Double Print

Ik houd ervan beetje kleur in een interieur te verwerken. Wanneer je verder een rustige basis hebt kan deze plaid het net afmaken. Als je hem vouwt lijkt het een kussen, wil je meer kleur leg je hem als een sprei, ga je picknicken heb je een vet kleed en zit je rond een kampvuur een omslag deken ;)

Shop

4. Iguazu hanglamp jute

Of je stijl nu scandinavisch, boho of industrieel is deze lamp is goed te combineren en voegt meteen warmte en sfeer aan je interieur. Hij is leuk voor boven een eettafel, maar ook in een slaapkamer. Multi inzetbaar dus...

Shop

6. TABLE low

Mooie combinatie van beton met hout. Stoer, maar zacht door de natuurlijke materialen. Rond in balans met recht. Dat zijn de aangename combinaties van contrast. Het tafeltje een fijne vibe om zich heen, daar word je blij van.

Shop

7. Geometrische Zwaluw

Zwaluwen staan ervoor dat ze altijd terug naar huis keren. Dus hoe ver ze ook vliegen, waar ze ook tijdelijk verblijven ze vinden en vliegen altijd weer terug naar huis. Mooi en leuk item voor aan de wand.

Shop

8. Bottle Garden

Nou dit is voor mij de ideale oplossing. Ik heb graag plantjes in de keuken, maar geef ze vaak niet op de juiste manier water. Een rijtje van deze met basilicum en verse peterselie zou dan ook zeker niet misstaan.

Shop

9. Earth terracotta tafellamp

We leven in een tijd waarin we steeds meer aan een recycle cultuur moeten denken. Het over consumeren krijgt een nieuwe vorm, hergebruiken en inventief naar een product of vorm kijken is niet meer weg te denken. Deze lamp vind ik daar een mooi voorbeeld van. Daarnaast vind ik het belangrijk in een interieur dat je ook aan de avond situatie denkt. Meerdere lichtpunten verspreid door de ruimte zorgt vaak automatisch voor een sfeervolle situatie in de avond!

Shop

10. Pixel vaas

Weer zo’n lekker contrast wat samenkomt; rond met hoekig, zo zou ik deze vaas omschrijven. Net even wat anders, maar geen grote aandachtstrekker. Voor een funky look, maar ook zeker een design feel.

Shop