Zorgvuldig geselecteerd assortiment
24/7 persoonlijke ondersteuning
Betrouwbaar & veilig

De top 10 van styliste Eva van de Ven

De top 10 van styliste Eva van de Ven Je huis moet de plek zijn waar je jezelf in herkent en helemaal thuis voelt, dat staat op de eerste plaats in de interieurs van Eva van de Ven. Empathie en inlevingsvermogen ervaart ze dan ook als heel belangrijk. “Wat ik leuk vind in een interieur is als er een beetje spanning in zit. Hierdoor voelt het persoonlijk en niet te gelikt. We leven in een tijd dat alles gecombineerd mag worden, stijlen, materialen, vorm en kleur als het maar in balans is." Dit trekt Eva ook aan in een product. De inventiviteit, creativiteit, functionaliteit en dan nog mooi te combineren in je interieur. Hieronder vind je de top 10 producten en wanna haves van Eva bij Abel & Tosh.

Gepubliceerd

Akoestische Smartphone Versterker

Voor alle liefhebbers van de grammofoon is hier de Acoustibox: dé akoestische smartphone versterker die je meeneemt naar de vorige eeuw, geïnspireerd door de iconische hoorn.

2. Plaid Native Double Print

Ik houd ervan beetje kleur in een interieur te verwerken. Wanneer je verder een rustige basis hebt kan deze plaid het net afmaken. Als je hem vouwt lijkt het een kussen, wil je meer kleur leg je hem als een sprei, ga je picknicken heb je een vet kleed en zit je rond een kampvuur een omslag deken ;)

Shop nu

Alpaca duurzame sjaals & plaids

De producten worden geproduceerd in Equador door een kleine community van alpaca wolwevers. We kopen in op basis van eerlijke handelsvoorwaarden. De eerlijke prijs geeft alpaca boeren en wolwevers de ruimte om zelf aan de slag te gaan met milieuverbeteringen en sociale vooruitgang, zoals scholing voor hun kinderen. Het resultaat: een kwaliteitsproduct waar de wereld een beetje beter van wordt!

De maker scientist Simon Morris

Our interior pieces set the tone in every room they’re in

4. Iguazu hanglamp jute

Of je stijl nu scandinavisch, boho of industrieel is deze lamp is goed te combineren en voegt meteen warmte en sfeer aan je interieur. Hij is leuk voor boven een eettafel, maar ook in een slaapkamer. Multi inzetbaar dus...

Shop

Sustainable lighting with a good cause

Buy light, give light!

De maker Renate vos

Is een Nederlandse ontwerper die functionele interieurobjecten en accessoires ontwikkelt.

Op zoek naar een uniek nachtkastje of dressboy?

Zwevende nachtkastjes, smart nachtkastjes, kastjes die je kabels verstoppen of waar je het blad van kan uittrekken?

De maker Marin Jansen

Met een experimentele aanpak werkt Marin aan de ontwikkeling van haar handgemaakte keramische producten. In haar werk is ze gefascineerd door het verhaal en de herkomst van de grondstof. Ze combineert graag het materiaal, de tactiliteit en de kleur binnen het concept van haar producten.

8. Bottle Garden

Nou dit is voor mij de ideale oplossing. Ik heb graag plantjes in de keuken, maar geef ze vaak niet op de juiste manier water. Een rijtje van deze met basilicum en verse peterselie zou dan ook zeker niet misstaan.

Shop

De maker Tijn van Orsouw

Is een ontwerper die een uniek perspectief in zijn werk brengt. Hij onderzoekt het potentieel van bestaande functies en geeft ze nieuwe betekenissen en onderscheidende vormen.

9. Tafellamp Angles by Alex Groot Jebbink

We leven in een tijd waarin we steeds meer aan een recycle cultuur moeten denken. Het over consumeren krijgt een nieuwe vorm, hergebruiken en inventief naar een product of vorm kijken is niet meer weg te denken. Deze lamp vind ik daar een mooi voorbeeld van. Daarnaast vind ik het belangrijk in een interieur dat je ook aan de avond situatie denkt. Meerdere lichtpunten verspreid door de ruimte zorgt vaak automatisch voor een sfeervolle situatie in de avond!

Shop nu

De maker Alex

​​In mijn werk gebruik ik zowel mijn technische als mijn creatieve talenten. Ik volgde een studie werktuigbouwkunde, en vervolgens studeerde ik interieur- en meubelontwerp en rondde ik de masteropleiding Interieurarchitectuur aan de Hogeschool van Utrecht af. Mijn ontwerpen zijn te herkennen aan het gebruik van eerlijke materialen met een eigen karakter en duidelijke, eenvoudige vormen. Eenvoud gecombineerd met aandacht voor detail staat voor perfectie.

10. Pixel vaas

Weer zo’n lekker contrast wat samenkomt; rond met hoekig, zo zou ik deze vaas omschrijven. Net even wat anders, maar geen grote aandachtstrekker. Voor een funky look, maar ook zeker een design feel.

Shop

De maker Sander Lorier

Sander is gefascineerd door slim ontworpen producten met een unieke stijl en multifunctionaliteit.

Ontdek onze samenwerking met tv-programma ''weer verliefd op je huis''

Shop nu

Ontdek onze Highlight collecties