Zorgvuldig geselecteerd assortiment
24/7 persoonlijke ondersteuning
Betrouwbaar & veilig

Welkom in onze wereld van grensverleggende designs

Ontdek de ultieme inspiratiebron voor innovative designs, gedurfde combinaties en de verrassende materialen. Of je nu op zoek bent naar een statement piece of subtiele verfijning, onze marketplace biedt een scala aan mogelijkheden.

De wereld gaat snel. Neem een ​​pauze en beleef een moment dat stilstaat in de tijd.

SIMON MORRIS, FOUNDER OF FLYTE

Ontdek onze Flyte collectie

Shop nu

Een soort magie

Flyte Light zweeft in de lucht met behulp van magnetische levitatie en wordt draadloos door de lucht aangedreven. Door minimalistisch design en magnetische magie te combineren, is Light het ultieme gespreksonderwerp en het perfecte designcadeau voor elk huis of kantoor.

Lyfe Planter

Shop

Verfris de lucht

In uw huis of kantoor met onze zwaartekracht tartende en roterende plantenbak. Je kunt het gebruiken met luchtplanten die geen grond nodig hebben om te groeien of als gewone plantenbak. We raden aan om lichte planten te gebruiken, aangezien Lyfe tot 250 gram kan bevatten.

Sneller hoger sterker

Het magnetische veld van de aarde heeft krachtige effecten op alle levensvormen, vooral planten. We hebben de effecten van magnetisme op planten onderzocht. Studies hebben aangetoond dat magnetische velden de rijping van bepaalde soorten fruit versnellen, waardoor de stofwisseling van je plant verbetert.

Het opzetten van Buda Ball is als een les in meditatie. Het vereist oefening. Geduld en concentratie.

SIMON MORRIS, FOUNDER OF FLYTE

Buda Ball

Shop
Shop

All zenned out

Stress is overal om ons heen, de hele tijd. Buda Ball herinnert ons eraan even de tijd te nemen om balans en kalmte te creëren en onszelf te centreren te midden van de ups en downs van het leven. Concentreer u eenvoudigweg op de hypnotiserende, zwevende bol en geniet van een rustgevende, tijdrovende ervaring.

Suspensfully satisfying

Buda Ball combineert strakke esthetiek met doordachte functionaliteit, zodat je je de hele dag door geïnspireerd en geaard voelt. Met behulp van technologie geïnspireerd door Nikola Tesla kan de bol zweven boven de basis die verticaal of horizontaal is geplaatst.

Heb je vragen over onze producten? Neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag.

Stel een vraag

Futuristisch ambacht

Shop nu

Golfende aanpasbare kast

Een uniek aanpasbare boekenkast waar elke afzonderlijke laag onafhankelijk van elkaar kan worden verplaatst.

Hybride stoel - voetenbank

Hybride stoel - voetenbank is een uniek multifunctioneel handgemaakt meubelstuk. Een loungestoel die snel kan veranderen in een bureaustoel en andersom. In de rechtopstaande positie is de hybride stoel geschikt om aan een tafel of een bureau te zitten.

Innovatief design in de Spotlight

Deze maand de Archy lamp

Shop

We doen het anders

We willen de manier waarop we produceren en consumeren veranderen - is elke hangende Archy een herinnering dat er een betere manier is. Na een jaar van testen, experimenteren was onze Designer (Marten) in staat om een proces te creëren om gipsafval te veranderen in een sterker materiaal dat we kunnen hergebruiken.

Een innovatief circulair proces

Volgende week een nieuw innovatief design in de Spotlight

Ontdek onze duurzame designs