Zorgvuldig geselecteerd assortiment
24/7 persoonlijke ondersteuning
Betrouwbaar & veilig

Bij Abel & Tosh streven we naar duurzaamheid op alle fronten

Duurzame producten • Duurzame verhalen • Directe samenwerking voor minder uitstoot • Voor elke lamp planten we 2 bomen • Circulaire economie • Innovatie • Biodiversiteit • Aanpakken van het plastic probleem.

De oprichters

In het bruisende landschap van ondernemerschap komt Rutger van 't Klooster naar voren als de visionaire oprichter achter de opkomende marketplace Abel & Tosh, samen met zijn partners Ruud van 't Klooster en Pieter van Stempvoort. Zijn durf en vastberadenheid hebben de weg geplaveid voor een bloeiende marketplace dat designers & kunstenaars  verbindt aan consumenten en unieke designs samenbrengt. De hoeksteen van zijn onderneming is een toewijding aan de klant. Elk initiatief wordt gevoed door de stem van de klant - hun verlangens, hun behoeften. Bij elke beslissing wordt de vraag gesteld: 'Wat is het beste voor jou, voor onze klant?' Beloften worden niet alleen nagekomen, maar overtroffen, met een bereidheid om dat extra stapje te zetten. Door de klant in het hart van alles te plaatsen, bouwt Rutger niet alleen een welvarend marketplace op, maar smeedt hij ook relaties gebaseerd op vertrouwen en begrip. In het hart van Abel & Tosh klopt een filosofie die wordt gevoed door optimisme. Elk tegenslag wordt omarmd als een uitdaging, een kans om te groeien. Het vermogen om obstakels te bekijken met een positieve blik, omarmt de kracht van optimisme. Deze overtuiging in de kracht van mogelijkheden stelt niet alleen in staat om hindernissen te overwinnen, maar om met innovatieve oplossingen tevoorschijn te komen. Geïnspireerd door Wim Hof's bewonderenswaardige doorzettingsvermogen, heeft Rutger Abel & Tosh vormgegeven als een podium waar designers & kunstenaars en hun creaties kunnen floreren. Met Rutger van 't Klooster aan het roer samen met zijn vader als mede-eigenaar, is Abel & Tosh niet slechts een marketplace, maar een inspiratiebron voor diegenen die geloven in de kracht van het ondernemerschap en het optimisme dat grenzen kan verleggen."

Oprichter

Rutger van 't Klooster

Abel & Tosh reviews

Trustpilot Group

Missie

Onze missie is eenvoudig. We streven ernaar jouw wensen te overtreffen. We rennen met passie en vastberadenheid voor onze klanten, alsof ons leven ervan afhangt.

Kwaliteit, duurzaam en onze planeet

Tegelijkertijd koesteren we onze verantwoordelijkheid voor kwaliteit, duurzaamheid en onze planeet. Bij Abel & Tosh is elke stap die we zetten doordrenkt met toewijding aan jou, onze klant, en aan de wereld om ons heen. En terwijl we dat doen, willen we ervoor zorgen dat je altijd met een glimlach naar ons kijkt.

Wat maakt ons anders?

Duurzaamheid: Wij zijn vastbesloten om alleen producten aan te bieden die voldoen aan duurzaamheidsnormen. Inspirerend Design: We vieren de kunst van het design en bieden een uitgebreide selectie van creatieve meesterwerken voor elk interieur. Community: Onze marketplace is een bruisende ontmoetingsplaats voor ontwerpers, kunstenaars en designliefhebbers. Klantenservice: We staan klaar om uitzonderlijke klantenservice te bieden en uw winkelervaring soepel en plezierig te maken.

Duurzaamheid strategie

Als een toonaangevende marketplace voor interieur en design hebben we ons gecommitteerd aan een reis naar een groenere en meer verantwoorde toekomst. Hier is hoe we dat realiseren: 1. Duurzame Producten, Duurzame Verhalen: Met meer dan 8000 duurzame producten, stuk voor stuk gemaakt door meer dan 200 getalenteerde designers en kunstenaars, zetten we in op kwaliteit en verantwoordelijkheid. We geloven in het vertellen van de verhalen achter deze makers en hun creaties. 2. Directe Samenwerking voor Minder Uitstoot: Onze rechtstreekse samenwerking met designers en kunstenaars stelt ons in staat om het hele assortiment direct naar de klant te verzenden, zonder onnodige tussenstappen. Dit minimaliseert niet alleen de kosten, maar vermindert ook de CO2-uitstoot per bestelling. 3. Voor Elke Lamp Planten We 2 Bomen: We zijn vastbesloten om een positieve impact op het milieu te hebben. Voor elke lamp die wordt gekocht, planten we 2 bomen. Dit draagt bij aan de biodiversiteit en herstelt ecosystemen. 4. Het Plastic Probleem Aanpakken: In samenwerking met partners zetten we wereldwijd projecten op om het plasticprobleem aan te pakken. We streven naar een plasticvrije toekomst en zijn toegewijd aan duurzame verpakkingen. 5. Circulaire Economie: Onze visie is om een circulaire economie te bevorderen. We willen consumenten aanmoedigen om hun oude interieur- en designitems bij ons in te leveren, zodat we ze kunnen recyclen en transformeren tot nieuwe, prachtige producten.

Open voor innovatie

We staan open voor nieuwe ideeën en samenwerkingen. Als een klant of partner een goed idee heeft om onze duurzaamheidsinspanningen te versterken, horen we het graag.

Service

Als u ooit vragen heeft of assistentie nodig heeft, staan we altijd voor u klaar.

Mail
support@abeltosh.com
Telefonisch
+31-652840588

Verken onze marketplace

Shop nu met 20% korting bij je eerste bestelling. Voer code welkom2023 in bij het afrekenen.

Hoofdmenu