Zorgvuldig geselecteerd assortiment
24/7 persoonlijke ondersteuning
Betrouwbaar & veilig

Stadse loft inspiratie: modern minimalisme voor jouw woonkamer

Stap binnen in de stedelijke allure van een loft en breng deze verfijnde sfeer naar je eigen woonkamer. Met een modern interieurontwerp creëer je een ruimte die strak en tegelijkertijd uitnodigend is. Kies voor meubels die de schoonheid van eenvoud omarmen, en verfraai met subtiele decoraties die spreken zonder te schreeuwen. Laat een designklassieker de kers op de taart zijn, voor een vleugje tijdloze elegantie.

Woofer / speakersysteem (set van 2)

Woofers Speakers van onze designer Sander zijn zonder buitengewoon uniek. Een blikvanger voor je interieur. Speakersysteem bestaat uit 2 honden als set.

Bole design vaas - Cor Unum

Voor deze Bole design vaas Large ontwikkelde het ontwerpduo Truly Truly in samenwerking met Cor Unum een textuur met natuurlijke eigenschappen die doet denken aan de schors van een Eucalyptus boom. Het resultaat is een fantastische handgemaakte vaas om van te genieten.

THE BLUE DIAMOND

The Blue Diamond is als een sieraad voor ieder interieur. De spiegel kan uitstekend als decoratief element gebruikt worden. Niet alleen het ruimtelijk effect dat ermee bereikt kan worden maakt The Blue Diamond zo bijzonder, een spiegel heeft nog altijd iets mysterieus. Prachtig design voor alle ruimtes in huis.