Echte Prijswinnaars

Verschillende productontwerpers van Abel & Tosh zijn geprezen door jury’s van toonaangevende internationale design awards: Renee Smeetsprijs, design awards inc. IF en Red Dots. Op deze productontwerpers zijn wij zeer, zeer trots. 

KITTY DE GROOT

Design- strateeg, journalist, spreker, docent, auteur van het boek: Nieuwe werkvormen. Zij studeerde Industrieel Ontwerpen (TU-Delft Cum Laude). Meer dan 250 ontwerpen heeft ze gerealiseerd van idee tot realisatie. Zij leidde voor Philips en SAMAS/Ahrend grote ontwerpteams. In de afgelopen 9 jaar bouwde zij het nu befaamde designmerk JOOLZ op vanaf start. Ze is geprezen met verschillende design awards inc. IF en Red Dots. En schreef meer dan 75 publicaties over de wisselwerking tussen design, (interieur)architectuur en sociaal culturele, technologische milieuontwikkelingen.

Bekijk de collectie

SIMON MORRIS

Simon, geboren in de Bronx, New York. Heeft zijn masterstudie aan de Universiteit van Göteborg gehaald. Studeerde computerwetenschappen, maar ook kunst en creatieve expressie. Simon is de uitvinder van de eerste zwevende gloeilamp, zwevende Buda Ball en zwevende plant.

Bekijk de collectie

JAN GUNNEWEG

Ontwerper en meubelmaker in hart en nieren. Jan is een expert op het gebied van hout. Unieke ontwerpen maken die mens en natuur dichter bij elkaar brengen is het liefst wat hij doet. Jan is de ontwerper van s'werelds eerste houten e-bike.

Bekijk de collectie

MARGRIET FOOLEN

Margriet Foolen (1982) heeft afgestudeerd aan de Design Academy Eindhoven (2006). Met grote belangstelling voor functionaliteit, materiaal en productiemethoden, streeft ze ernaar om slimme en functionele producten te ontwerpen. Ze heeft verschillende prestigieuze designprijzen gewonnen. De productie wordt allemaal met de hand gedaan door uniek vakmanschap.

Bekijk de collectie

SANDER LORIER

Industrieel ontwerper Sander Lorier is zowel ontwerper als maker. De ontwerpen worden bedacht en zijn eigen studio geproduceerd.Zijn producten variëren van aanpasbare meubels tot op maat gemaakt keramiek. De producten kunnen allemaal in het dagelijks leven gebruikt worden, en hebben een heldere vormentaal. Sander vindt het belangrijk dat de producten duurzaam tot stand komen en een lange levensduur hebben. Bekroond met de Red Dot award.

Ontdek de collectie

Prachtige website, mooie artikelen. Zelf een Schotse hooglander besteld. Helaas kwam hij kapot aan, kan gebeuren met zo’n gevoelig product. Contact opgenomen en er werd direct een nieuwe opgestuurd. Klantenservice is dus perfect. Kleine teleurstelling de eerste keer dat hij kapot aan kwam, maar toen het zo snel opgelost was ben je dat ook al snel vergeten:)

Bekijk alle reviews:

Suus G.

Abel & Tosh daar is waar ik inspiratie opdoen. Van prachtige wanddecoraties,sfeervolle woonitems,verlichting en meer. Levering is snel,kwaliteit is heel goed en ik ben van mening dat iedereen hier volop keus heeft met meerdere smaaksensatiesen.

Bekijk alle reviews:

Monique H.

Abel & Tosh is uniek, vernieuwend, duurzaam en wordt in kleine oplagen lokaal gemaakt. Geen wonder dat VT wonen de samenwerking met dit bedrijf heeft opgezocht. Ik zal Abel & Tosh zeker aanbevelen bij familie en vrienden. Goede service en snelle levering.

Bekijk alle reviews:

Chantal S.

Op zoek naar een specifiek armatuur van het fabricaat Good&Mojo. Nergens online beschikbaar maar na kort contact per e-mail was Abel & Tosh zo klantvriendelijk om deze direct in het assortiment op te nemen. Zeer prettig en persoonlijk contact, grote klasse.

Bekijk alle reviews:

Emile

Wij hebben wandlamp 'flying dutchman' gekocht bij Abel & Tosh. Het is wel een beetje een precair voorwerp; het wordt door A&T heel secuur verzonden. Desondanks was het topje van de snavel toch kapot, maar dit werd heel netjes opgelost! Zeer tevreden over de snelle reactie en goed oplossen van hetgeen er aan de hand is!

Bekijk alle reviews:

Noortje van de V.

Al meerdere malen hebben wij hier wat besteld! En alle keren zijn wij tot mijn volle tevredenheid geholpen! Van een prachtige wandlamp tot schilderij, Abel & Tosh heeft het allemaal! Dikke aanrader dus!

Bekijk alle reviews:

Sanne N.